Rick Bomer directeur EMEA Coalesse


Rick Bomer directeur EMEA Coalesse
25-01-2012 12:04

Werkomgevingspecialist Steelcase kondigt vandaag aan dat Rick Bomer, Directeur Benelux van Steelcase, per 1 februari Sales Director EMEA wordt van Coalesse. EMEA staat voor 'Europe, Middle East en Africa'. Bomer gaat zich inzetten om de komende jaren voor Coalesse, dat een premium brand is van Steelcase Inc, een stevige marktpositie in EMEA te realiseren.

"Coalesse vormt het antwoord op de nieuwe eisen voor wonen en werken, die voortvloeien uit het feit dat wonen en werken steeds meer in elkaar overlopen", aldus Steelcase. "Coalesse, dat ‘samenkomen’ betekent, zorgt met zijn bekroonde meubilair voor kantoor, thuis en andere werk-leefomgevingen voor een naadloze verbinding tussen professionele en lifestyle settings. In navolging van Amerika, waar het merk 4 jaar geleden werd gelanceerd, wil Coalesse ook in Europa een premium brand worden."
Met de aanstelling van Bomer wordt nu verdere invulling aan deze ambitie gegeven. Bomer zal zich in eerste instantie focussen op het opzetten van de contract en retail businesses. De volledige marktintroductie van Coalesse in Europa staat gepland in de tweede helft van 2012.

 


 Bomer heeft 15 jaar voor Steelcase gewerkt, de laatste jaren gaf hij leiding aan de Benelux-regio. Hij heeft in belangrijke mate bijgedragen aan de vorming en invoering van een direct sales-model in Nederland en hij heeft de dealerkanalen in België en Luxemburg opnieuw geactiveerd. De opvolger van Bomer als Directeur Benelux van Steelcase zal uit de eigen geledingen worden geselecteerd.
 

<< January 2012 >>
MonTueWedThuFriSatSun
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >