Prijs voor media:scape HDVC


Prijs voor media:scape HDVC
29-09-2011 3:00

Werkomgevingspecialist Steelcase heeft een Benelux Office Product Award gewonnen met de media:scape HDVC, een combinatie van meubilair en technologie. Steelcase kreeg de prijs toegekend omdat de media:scape Het Nieuwe Werken ondersteunt en medewerkers helpt effectief samen te werken en efficiënt en eenduidig informatie te delen.

De Benelux Office Products Awards zijn een initiatief van OFFI Instituut en Magenta Publishing. De genomineerden zijn door een vakjury beoordeeld op innovatief vermogen van het product. De winnaars werden bekend gemaakt tijdens de Paper & Convenience Show, die maandag plaatsvond in Rosmalen.

Steelcase won de award met de media:scape HDVC in de categorie furniture, general. De media:scape verbindt de laptops van de deelnemers aan de vergadering en maakt desgewenst de content die zij willen delen zichtbaar op een centraal beeldscherm, zodat een open digitaal platform ontstaat. Aan de  media:scape-oplossing kan eenvoudig High Definition video conferencing (HDVC) naar keuze worden toegevoegd. Het gaat hier om een oplossing waarbij de manier waarop mensen samenwerken het uitgangspunt vormt en waarbij de oplossing voorziet in de behoeften van de gebruikers die verder gaan dan alleen video conferencing.

Het is een veelzijdige, kosteneffectieve oplossing, die medewerkers in staat stelt op een natuurlijke wijze, via een netwerkverbinding met elkaar in contact te treden, waar ter wereld ze op dat moment ook werkzaam zijn. Een groot voordeel van de media:scape HDVC ten opzichte van een reguliere face-to-face meeting zonder geavanceerde hulpmiddelen is dat de deelnemers aan het overleg tegelijkertijd elkaar en de informatie die wordt gedeeld, kunnen zien.

Doordat niet voortdurend hoeft te worden geswitcht tussen deelnemers en inhoud en doordat de inhoud die wordt gedeeld direct voor iedereen zichtbaar is, verloopt de samenwerking efficiënter. De media:scape HDVC is dan ook een uitstekend voorbeeld van een oplossing die beter werkt dankzij de ingebouwde slimheid.

Rick Bomer, directeur Steelcase Benelux, is trots op het feit dat zijn bedrijf met de media:scape HDVC zulke hoge ogen gooit: "De prijs is een erkenning dat wij innovatieve producten op de markt brengen die daadwerkelijk waarde toevoegen. Het oordeel van deze onafhankelijke en goed ingewijde jury zien we als een extra bevestiging voor de vele enthousiaste reacties die we van onze klanten ontvangen."
 

<< September 2011 >>
MonTueWedThuFriSatSun
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >