Business Founder BOW

(VACATURE)

 

Bouw BOW met ons
We zijn met BOW op zoek naar een gedreven persoon met uitzonderlijke commerciële talenten en de ambitie om te ondernemen. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder.

Visie BOW
Met BOW zijn we ervan overtuigd dat de huidige manier van verkaveling op kantoor aan ontwrichtende innovatie toe is. Om deze overtuiging waar te maken heb we modulaire kantoorverkavelingen ontwikkeld waarmee je naar eigen behoeftes ruimtes kan configureren op kantoor. De installaties en het klimaat zijn aanwezig binnen het product wat ervoor zorgt dat het product up and running is met slechts 1 aansluiting op een stopcontact. Plug and play dus. Dit alles resulteert in een veel duurzamere verkaveling op kantoor aangezien de verkavelingselementen meebewegen met de opeenvolgende gebruikers. Dit scheelt een hoop tijd, geld, grondstoffen en energie.

Marktbenadering BOW
Het product van BOW zetten we weg via een dealernetwerk bestaande uit kantoorinrichters, projectinrichters, architecten en Design and Build bedrijven. Dit netwerk bestaat op het moment uit 40 ambitieuze partners die zich voornamelijk focussen op de Nederlandse markt.

Binnen deze Nederlandse markt, die we begin 2021 zijn betreden, hebben we gemerkt dat er een acute behoefte is/was aan een oplossing voor de behoefte aan duurzame verkaveling. Dit heeft geresulteerd in bovengemiddelde tractie waarbij de resultaten uit 2021 in juli van dit jaar al zijn geëvenaard.

Toekomst BOW
Met BOW staan we nu voor de uitdaging om ons product met bijbehorende marktstrategie uit te rollen over heel Europa. Hiervoor moet een hoogwaardig internationaal salesteam worden opgezet en worden aangestuurd. Om deze Europese ambities te realiseren zijn we op het moment op zoek naar een uitzonderlijk commercieel talent die met ons vanuit Twente BOW gaat bouwen.

Entweder
BOW is onderdeel van Entweder. Als bouwer van bedrijven is Entweder een ecosysteem aan het bouwen met bedrijven die stuk voor stuk de workspace doorontwikkelen. Entweder heeft inmiddels 6 bedrijven verkocht en bouwt nu enthousiast aan de nummers 7 tot en met 10. Meer informatie hierover op Entweder – Entrepreneurship en Entweder – Founder Stories.

Klinkt dit als de uitdaging om jouw ondernemende ambities te realiseren?

Neem dan contact op met Glenn Holland via glenn@bowfitout.com of +31 6 11 73 58 80.