De Projectinrichter verwerft distributierechten vergaderprogramma MeetBench

(vlnr) Peter Veer (De Projectinrichter) en Chris Pachen

De Projectinrichter heeft de distributierechten verworven voor het vergaderprogramma MeetBench van Architect Chris Pachen. Beide partijen hebben onlangs een overeenkomst gesloten om het vergader- en brainstormmeubel MeetBench op de markt te zetten.

MeetBench is ontworpen om organisaties te faciliteren bij een effectievere manier van vergaderen. Met twee basisvormen, een hoekdeel en een recht deel, beide eenvoudig koppelbaar, zijn vergaderopstellingen te creëren die interactief vergaderen bevorderen en passief toehoren vrijwel onmogelijk maken. Vergaderen op een andere manier met meer dynamiek en plezier, verhoogde efficiency voor de organisatie en een verbeterd welzijn voor de medewerker.

MeetBench is er in twee varianten: MeetBench Tube en MeetBench Frame. Uiteraard zijn diverse bladbedekkingen en stoffen toe te passen. Hierdoor past de MeetBench in elk interieur en bij elke organisatie.

De Projectinrichter is de grootste onafhankelijke aanbieder van kantoormeubelen in Nederland. Een van de specialiteiten van CPIA is het ontwerpen van ruimtes en producten die inspireren tot positief gedrag door hun multifunctionele inzetbaarheid.

De Projectinrichter brengt MeetBench op de markt en nodigt geïnteresseerde wederverkopers uit om contact te zoeken. MeetBench is reeds een aantal keren succesvol toegepast en is per 1 juli leverbaar. De formele marktintroductie zal voor de zomervakantie plaatsvinden.

www.deprojectinrichter.com