Acht geslaagden Basiscursus Inrichtingskunde

De geslaagden van 24 januari zijn, staand, van links naar rechts: Conny Puper (RDW), Martine de Buck (Vepa), Michael van der Kwast (Boerhof Projectinrichters), Pim Pronk (Erasmus MC) en Ronald Visser (Interstuhl). Gehurkt, van links naar rechts: Marc Brinks en Riejander Deen (beide Drentea) en Lenard Alfing (Boerhof Projectinrichters).

De najaarsgroep 2019 van de Basiscursus Inrichtingskunde (BIK) van Office Academy telde dit keer twaalf deelnemers. Van hen deden er afgelopen vrijdag 24 januari 2020 acht examen. Alle acht slaagden, en de meesten met ‘vlag en wimpel’.

De twaalf deelnemers leerden het afgelopen half jaar in zes modules op verschillende locaties in het land de grondbeginselen van een goede hedendaagse kantoorinrichting. Naast de theorielessen geven de diverse locaties ook een inkijkje waaraan een hedendaags kantoor of de inrichting van een kantoor moet voldoen.

“We zijn benieuwd wie van hen we binnenkort terugzien voor de vervolgopleiding van de BIK, de Hogere Opleiding Huisvestingskunde (HHK)”, aldus een woordvoerder van het opleidingsinstituut.

De Basiscursus Inrichtingskunde is een van de meerdaagse opleidingen van de Office Academy. Deze opleiding wordt tweemaal per jaar gegeven (voorjaar en najaar). In de voorjaarsgroep, die woensdag 11 maart van start gaat, is nog plaats.