Bedrijfsnaam Desso verdwijnt definitief

De bedrijfsnaam Desso BV verdwijnt definitief. Per 1 januari 2018 wijzigt de naam van Desso BV in Tarkett BV. Sinds 2014 maakt Desso deel uit van de Tarkett Group. Tarkett is een wereldspeler op het gebied van vloeroplossingen met een breed scala aan producten, waaronder vinyl, linoleum, tapijt, rubber, hout en laminaat, kunstgras en atletiekbanen.

Tarkett Group bedient klanten in ruim honderd landen over de hele wereld met de merken Tarkett, Desso, Johnsonite, Tandus, Centiva, FieldTurf en Beynon.

Als reden voor de naamswijziging van Desso BV in Tarkett BV noemt het concern in een persbericht ‘het voortdurend aanbieden van een verbeterde service aan leveranciers en klanten’. En: ‘Tarkett BV is dan de enige entiteit in Nederland die goederen en diensten koopt. Het KVK-, BTW- en rekeningnummer zijn die van Desso BV. Praktisch gezien hoeven leveranciers dus per 1 januari alleen de naam van Desso BV te wijzigen in Tarkett BV.

www.tarkett.nl