De Projectinrichter presenteert ‘Wikipedia voor kantoormeubilair’

“De nieuwe ‘Wikipedia’ voor kantoormeubilair is uit.” Dat meldt de Projectinrichter. Na een intensieve voorbereiding en hard werken presenteert het bedrijf zijn vernieuwde website. “En we zijn er trots op!”

“Uit onze grote collectie van kantoormeubelen en projectstoffering is het voor de bezoeker nog eenvoudiger een keuze maken door verschillende filtermogelijkheden.” Andere voordelen van de nieuwe site zijn volgens het bedrijf onder meer de snelheid, de filters die zorgen voor een groot zoekgemak en de eenvoudige manier om een prijs op te vragen.

Voorts worden de producten getoond, compleet met alle documenten (foto’s, kleurstalen, brochures, specificaties, DWG/3D-bestanden). Bezoekers kunnen producten toevoegen aan ‘Mijn collectie’. Deze blijven, na eenmalige inlog, bewaard en zijn op elk moment weer te raadplegen.|

“Als leverancier van meer dan 250 merken gaan we verder dan de vraag en zijn we uw partner die u helpt waar mogelijk. Met aanvullende diensten, kennis en informatie en natuurlijk advies op maat. We zijn nu live en achter de schermen gaan we vooral verder. Zo blijft onze website actueel en interessant om vaker te bezoeken want klaar zijn we nog niet helemaal. Nieuwe functionaliteiten staan nog op de lijst. Laat u verrassen door de nog te ontwikkelen mogelijkheden.”

www.deprojectinrichter.com