Nowy Styl in de prijzen

Er blijft alle reden om gebak te eten bij Rohde & Grahl. Niet alleen sleepte het bedrijf recentelijk de een deel van de aantrekkelijke rijksbrede circulaire aanbesteding in de wacht, ook won moederbedrijf Nowy Styl weer twee aansprekende prijzen. Op de Focus Open 2017 werd het meubel Levitate bekroond met de Focus Special Mention; het meubel Play&Work kreeg de German Design Award 2018.

Het meubel levitate betekent ‘gemak’ en is ontworpen door ontwerpstudio WertelOberfell. Het meubel biedt volgens de fabrikant een one-of-a-kind werkroutine ‘welke de perfecte basis is voor het nodige gemak’. “Geïnspireerd door Nature en de Home Office Design Trend, laat levitate een huiselijke atmosfeer ontstaan op kantoor. Of het nu gaat om een bench werkplek, vrijstaande tafel of een tafel voor meeting zones, dankzij de grote verscheidenheid is levitate perfect geschikt voor zowel de kleinere huiselijke kantoren als wel voor de grote allesomvattende kantoren.” levitate staat voor modulariteit, individualiteit en maximale functionaliteit in overeenstemming met het design. – waarmee het meubel de jury overtuigde op de Focus Open 2017 en de award ontving Special Mention Focus 2017.


De German Design Award, een van ‘s werelds meest erkende ontwerp wedstrijden, vestigt de aandacht op innovatieve producten en projecten. Tevens op de fabrikanten en hun ontwerpers, die in de Duitse en internationale Designwereld baanbrekend zijn.

Het meubel play&work heeft deelgenomen in de categorie ‘kantoormeubilair’ en heeft gewonnen. “Play&work is ontworpen om werkplekken een individueel karakter te geven en zich aan te passen aan de behoefte van de gebruiker. Het meubel is hierdoor zeer onderscheidend en zorgt voor een efficiënt gebruik van de ruimte. Evenals levitate is ook play&work van de hand van designstudio WertelOberfell en o.a. ontworpen om werktafels te creëren die manueel of elektrisch in hoogte verstelbaar zijn.”

www.rohde-grahl.nl