Markant presenteert Hybrid-collectie

Op donderdag 5 oktober presenteerde Markant tijdens de jaarlijkse dealerdag zijn nieuwe collectie, genaamd Hybrid. De vele aanwezigen waren het er volgens een woordvoerder over eens dat Markant met Hybrid het gevoel van thuiskomen op de werkvloer brengt. Precies de vraag die zij uit de markt horen.

In de afgelopen jaren is het werken op kantoor enorm veranderd. Taken worden steeds gevarieerder, mobieler, uitdagender en met meer deadlines. Samenwerking waarbij men tijd doorbrengt met collega’s op verschillende plaatsen en tijdzones wordt vrij gebruikelijk. Hybrid speelt hierop in. “Door Hybrid op de juiste manier in te zetten, stimuleert u flexwerkers meer tijd op kantoor door te brengen, productiever te zijn en doelstellingen te realiseren”, aldus markant-topman Jan Beltman over het nieuwe meubel.

Hybrid stimuleert flexwerkers volgens markant meer tijd op kantoor door te brengen, productiever te zijn en doelstellingen te realiseren. Daarnaast excelleert Hybrid bvolgens het bedrijf uit Houten in ‘Agile working’, waar projecten worden opgedeeld in een serie van korte en overzichtelijke deelprojecten.

www.markantoffice.com