Nieuwe showroom Cieba

Cieba kantoor en projectmeubelen heeft een nieuwe locatie. Dat meldt de inrichter uit Leiderdorp. Met ingang van 1 oktober kunnen klanten terecht aan de Touwbaan 26 A in Leiderdorp.

Hierbij is het grote voordeel dat er ruime mogelijkheden zijn voor een presentatie van de allernieuwste producten op het gebied van kantoorinrichting. “Wij zijn nog steeds van mening dat het aanschaffen van kantoormeubelen beter en completer kan als alleen van een foto. Naast het internet wil de klant de producten beleven en bezichtigen”, aldus Sjoerd Robbertsen en Jos Wiffrie.

De 400 vierkante meter tellende showroom bevat producten van onder andere Swan-Products, Giroflex, Vepa, Dauphin en Be by Beta. “Dit geeft ruimte voor een goed vergelijk in de grootste showroom van de regio.”

www.cieba.nlĀ