Weer competitie Interieurbeplanting

Interieurbeplanting van het Jaar 2017

Voor de derde keer vindt de landelijke competitie Interieurbeplanting van het Jaar (IvhJ) plaats. Interieurbeplanters worden ook dit jaar weer uitgedaagd om hun meest inspirerende projecten in te sturen, met binnengroen dat het verschil maakt.

De wedstrijd brengt mooi ontworpen, technisch goed aangelegde en uitstekend onderhouden interieurgroen onder de aandacht van particuliere, zakelijke en publieke opdrachtgevers. De competitie staat open voor leden en niet-leden van de VHG-vakgroep interieurbeplanters. Tot 8 november aanstaande kunnen ze hun project inschrijven via de website van brancheverenigingVHG. De vakjury maakt uit de inzendingen een voorselectie en bezoekt deze projecten om tot een goede beoordeling te komen. Pas dan bepaalt de jury welke projecten genomineerd worden. Alle genomineerden maken kans op het predicaat Interieurbeplanting van het Jaar 2018. De feestelijke prijsuitreiking is in januari of februari 2018. Met de groene Bibliotheek van Schiedam in 2016 en het innovatieve groenproject bij Joolz in 2017 als voorbeelden daagt de vakgroep Interieurbeplanters van VHG de sector uit om deze eerdere winnaars te evenaren of zelfs te overtreffen.

www.vhg.org.