K + N opent nieuwe showroom

König + Neurath Nederland opent binnenkort een nieuwe showroom aan de Beethovenstraat in Amsterdam. De openingsplechtigheid vindt plaats op 20 september.

In de nieuwe zogenoemde ‘K+N Smart Office’ laat het bedrijf naar eigen zeggen een inspirerende nieuwe werkomgeving zien. Ter gelegenheid van de opening van de showroom zal oud-schaatser Ben van der Burg een lezing verzorgen. “Ben van der Burg is een originele denker die mensen vol enthousiasme meeneemt naar het randje van de menselijke mogelijkheden op digitaal en sportief gebied”, aldus een woordvoerder.

König + Neurath is een Duitse fabrikant van modern werkplekmeubilair. “König + Neurath creëert werkomgevingen met als doel de arbeidsefficiency te verhogen”, aldus het bedrijf in een toelichting op de eigen werkzaamheden. “Basis zijn de middellange en lange termijn bedrijfsdoelstellingen van onze klanten, zodat iedere ontwikkeling een oplossing biedt waar de klant van profiteert.”

Behalve de producten van König + Neurath zijn in de nieuwe Amsterdamse showroom ook producten te zien van de partners Artemide, Kvadrat, Forbo, B-Too, Minimal Steel, Limid en TopBrewer.

www.koenig-neurath.de/nl