Hogescholen/Universiteiten gezocht voor Light + Building

Hogescholen en universiteiten opgelet: de Duitse lichttechnische vereniging LiTG is op zoek naar jullie voor een gemeenschappelijk beursoptreden op Light + Building Beurs. Onder de titel ‘Perspectief Licht’ stellen toekomstige planners en onderzoekers zich voor.

De LiTG geeft een gemeenschappelijke, interdisciplinaire presentatie van alle universiteiten die licht onderwijzen op 18-23 maart 2018. De Messe Frankfurt stelt hiervoor een aaneengesloten tentoonstellingsruimte van ten minste 75 vierkante meter beschikbaar.

Uitgenodigd worden alle – ook internationale – universiteiten en hogescholen met het onderwijsgebiedverlichting en verlichting design evenals specialisaties licht in productontwerp, mediatechnologie, kunst, et cetera. Een minimalistisch concept, dat wordt gerealiseerd door masterstudenten van de HS-Wismar, evenals een dagelijks programma zijn gepland.

De kosten zullen maximaal 500 euro per opleidingsinstituut bedragen.meer info is verkrijgbaar via prof. Thomas Römhild (thomas.roemhild@hs-wismar.de) en Britta Hall (britta.hoelzemann@litg.de).

www.nsvv.nl