Bruinsma viert jubileum met ‘groen’ event

Bruinsma Natuurlijk viert op donderdag 5 oktober haar 60 jarig bestaan met het event ‘Amazing Green Creations 2017’. Het thema ‘The way to create a healthy and pleasant workspace’ zal als rode draad door het event lopen.

“Amazing Green Creations is hét inspiratie event voor het creëren van een gezonde en sfeervolle werkomgeving met puur natuur”, aldus een woordvoerder. “Levend groen en bewegend water hebben ongekend veel invloed op het klimaat, de akoestiek en het gevoel van welbehagen van mensen in de kantooromgeving.”

Amazing Green Creations biedt facility managers, ondernemers, architecten, projectinrichters, vastgoedbeheerders en klanten van Bruinsma een zeer gevarieerd programma waarin we de bezoekers kennis kunnen maken met de kracht van levend groen en water. “Geen zweverig geitenwollensokkenverhaal, maar een meetbaar, inspirerend en zeer overtuigende wijze van projectinrichting en klimaatbeheer in vastgoed waarmee je het verschil kunt gaan maken en meerwaarde kunt creëren in jouw organisatie, interieur- of bouwproject.”

Deelnemers kunnen starten om 13:00 uur of om 14:30 uur. Er kan gekozen worden uit drie rondleidingen: ‘Levend groen en water als sfeermakers’ (door Hans Millenaar, accountmanager Bruinsma Natuurlijk), ‘Levend groen en water als klimaatverbeteraar’ (door Pedro Langelaan en Tonny van Hal, resp. vertegenwoordiger Bruinsma Natuurlijk en agent Art Aqua Nederland), en ‘Levend groen en water als interieurtool’ (door Richard Bakker, vertegenwoordiger Bruinsma Natuurlijk). De keynote-speeches worden verzorgd door Atto Harsta, inspirator en innovator bij Aldus bouwinnovatie, en Ivo Lai, directeur Art Aqua Duitsland.

www.bruinsmanatuurlijk.nl