Haworth creëert nieuwe internationale afdeling

Frank Rexach, Vice President en General Manager van Haworth voor de regio Azië/Pacific, heeft per eind juni 2017 zijn taken neergelegd wegens pensionering. Haworth grijpt deze stap aan om een nieuwe regio, de International Sector, op te zetten. De nieuwe afdeling zal worden geleid door Henning Figge, Vice President en General Manager.

“Onder Frank’s leiding heeft Haworth Asia Pacific zich tot een dynamische organisatie ontwikkeld die ons in staat stelt in te spelen op de steeds veranderende behoeften van onze klanten”, aldus Franco Bianchi, President en CEO van Haworth.” In de 15 jaar dat Frank bij Haworth werkzaam is geweest, heeft hij de organisatie tot een internationale ‘thought leader’ op de markt voor kantoormeubilair in Azië/Pacific weten uit te bouwen, en hij heeft persoonlijk bijgedragen tot een aantal uiterst succesvolle jaren met winstgevende groei. Nu hij heeft aangegeven van zijn pensioen te willen gaan genieten, bedank ik hem voor zijn niet aflatende inzet voor onze zakelijke doelen. Ik wens hem alle goeds voor zijn toekomst buiten het bedrijf.”

De pensionering van Frank Rexach eind juni 2017 is voor Haworth aanleiding om een nieuwe internationale regio op te zetten. De regio Azië/Pacific en de regio Europa hebben onder invloed van een voortdurend veranderende marktomgeving ingrijpende veranderingen doorgemaakt. Strategische overwegingen hebben Haworth ertoe gebracht deze twee regio’s wat producten en diensten betreft op één lijn te brengen. Deze wijziging hangt samen met een veranderende wereld waarin klanten steeds meer met elkaar verbonden en steeds beter geïnformeerd zijn.

eu.haworth.com