NSVV verhuisd

De Nederlandse Stichting voor Verlichtingskunde (NSVV) is verhuisd. De organisatie verkaste van van Galvanistraat 1 naar Horaplantsoen 18 te Ede.

“Een prachtige plek midden in de natuur”, aldus een woordvoerder over het nieuwe NSVV-hoofdkwartier. “In het nieuwe pand van CROW, maken wij gebruik van de faciliteiten en de beschikbare flexplekken. Het gebouw beschikt over een groot aantal vergader -en presentatieruimtes, met moderne faciliteiten.”

NSVV en CROW passen goed bij elkaar. Want net als de NSVV is CROW een onafhankelijke kennisorganisatie. CROW is actief op het gebied van infrastructuur, openbare ruimte en verkeer en vervoer. NSVV is zoals bekend hét kennisplatyform op het gebied van verlichting. Dat zal de organisatie andermaal bewijzen op 15 juni, wanneer in Barneveld het NSVV Indoor Lichtcongres & Beurs plaatsvind.

www.nsvv.nl