Nieuwe directeur en nieuwe contracten

Marko, inrichter van onderwijsinstellingen, kantoren en projecten heeft een nieuwe algemeen directeur. Wegens uitbreiding van activiteiten van de Marko Group in zowel binnen- als buitenland, is per 1 mei Bart Bluemink aangesteld.

Bluemink is aangetrokken om de toenemende stroom werkzaamheden te begeleiden en de productievestiging in Veendam verder te professionaliseren.

Bart Bluemink is 46 jaar oud en heeft onder andere gewerkt bij Batavus Nederland en de Forbo Groep. Voormalig directeur Friso Tammes blijft actief betrokken als eigenaar en algemeen directeur van Marko Holding, waaronder Marko BV en de Deense werkmaatschappij SIS vallen. Hij zal zich gaan toeleggen op verdere expansie van activiteiten van Marko Group in het binnen- en buitenland.

Meer heuglijk Marko-nieuws: opnieuw hebben twee onderwijsinstellingen bij een Europese Aanbesteding gekozen voor het bedrijf. De contracten zijn aangegaan met het Twents Carmel College in Oldenzaal en het Da Vinci College in Dordrecht. Twents Carmel College kiest voor een complete Marko inrichting in hun nieuwe onderkomen, dat nog in 2007 in gebruik zal worden genomen. Het contract met Da Vinci College in Dordrecht is aangegaan voor een periode van 4 jaar en betreft de complete inrichting voor onderwijsomgevingen en kantoor- en vergaderruimten.

Twents Carmel College kiest voor een complete Marko inrichting in hun nieuwe onderkomen, dat nog in 2007 in gebruik zal worden genomen. Het contract met Da Vinci College in Dordrecht is aangegaan voor een periode van 4 jaar en betreft de complete inrichting voor onderwijsomgevingen en kantoor- en vergaderruimten.