Kennismiddag over ‘innovatie van de werkplek’

Hoe ziet het kantoor van de toekomst eruit? Die vraag staat centraal in het kantoor van de toekomst van Living Tomorrow in het Belgische Vilvoorde. Interface, marktleider op het gebied van tappijttegels, en inrichter Bene organiseren een bijeenkomst met diverse presentaties over ‘innovatie op de werkplek’.

Onze manier van werken verandert in hoog tempo. Daardoor heeft het kantoor in de afgelopen jaren al een metamorfose ondergaan. Het ziet ernaar uit dat die wijzigingen de komende jaren nog veel ingrijpender worden. Living Tomorrow gunt de bezoekers een blik in ‘Office of the Future’.

“Flexwerken en mobiele technologie hebben onze bereikbaarheid en daarmee het aanzien van kantoren in korte tijd sterk veranderd”, aldus een woordvoerder. “Architecten, designers en leveranciers van bijvoorbeeld vloeren, meubilair en wanden maken overuren om deze veranderingen vorm te geven. Vooral productiviteit en welzijn staan in de belangstelling: ontspannen medewerkers zijn productiever en energieker.”

Over deze fundamentele veranderingen houden Living Tomorrow, kantoorinrichter Bene en Interface op 7 maart 2017 een gezamenlijke presentatie. Het programma ziet er als volgt uit:

15.00 uur Welkom bij Living Tomorrow
15.15 uur “The Office of the Future”, presentaties van Living Tomorrow, Bene & Interface
16.15 uur Vision Tour door Living Tomorrow, zodat u inspiratie over de toekomst kunt opdoen
17.30 uur Cocktails & bites

Sprekers zijn Geanne van Arkel (Hoofd Duurzame Ontwikkeling bij Interface), Stefan Geerkens (Managing Director bij Bene) en Patrick Aertsen (COO bij Living Tomorrow). De bijeenkomst vinmdt plaats in Living Tomorrow aan de Indringingsweg 1 in Vilvoorde (België). Het programma is gericht op architecten, interieurarchitecten, designers en journalisten. Deelname is gratis.

www.livingtomorrow.com