IF Awards voor Kinnarps

Space en Fields, de nieuwste gamma’s uit het Kinnarps-assortiment, zijn de winnaars van de iF Product Design Award 2017. “We zijn blij en trots dat onze producten deze onderscheiding hebben gekregen”, aldus Elisabeth Slunge, Director Global Range & Communications bij Kinnarps. Zowel Space als Fields zijn flexibele producten voor de moderne werkplek, die voldoen aan de individuele eisen en wensen van het huidige werkritme.

Space is ontworpen door Stefan Brodbeck (Brodbeck Design) voor de huidige en toekomstige manier van werken, vergaderen en opbergen. De reeks is gebaseerd op een groot aantal opbergmodules, die aan elkaar kunnen worden gekoppeld en met elkaar kunnen worden gecombineerd om zo te voldoen aan de hedendaagse eisen. “De flexibiliteit stimuleert zowel concentratie als discussie en biedt ruimte voor groepen en het individu”, aldus Kinnarps
.

Fields is een link tussen de traditionele werkplek en vergaderzalen. Met deze reeks creëer je gedeelde ruimtes, vergaderzalen, ‘ruimtes in een ruimte’, creatieve omgevingen en ruimtes voor geconcentreerd werk of individueel werk. Het assortiment bestaat uit verschillende modules die op verschillende manieren kunnen worden gecombineerd, gekoppeld en geplaatst. Fields is ontworpen door Olle Gyllang van Propeller Design AB en bestaat uit sofa’s, fauteuils, tafels, schermen en accessoires.