Uitbreiding directie Palmberg

Palmberg werkt sinds kort met een grotere directie. De directie van de Duitse fabrikant bestaat sinds begin dit jaar naast de twee partners Uwe Blaumann en Torsten Utz uit de dochters Nicole Eggert (geboren Blaumann) en Julianne Utz. Hiermee  wordt een definitieve generatiewissel ingeleid. “Aan de uitstraling van het bedrijf zal niks veranderen”, vult een woordvoerder aan.

Palmberg-directeur Uwe Blaumann: “2016 was qua omzet het succesvolste jaar tot nu toe van Palmberg en biedt een goede basis voor de verdere ontwikkeling van ons bedrijf. Ook in  2017 willen we de succesvolle samenwerking met onze handelspartners verder optimaliseren om ook in de toekomst ons motto ‘Met plezier naar kantoor’ in te vullen met de beste kwaliteit, innovatieve producten en een hoge duurzaamheid”.

www.palmberg.de