Innovaties van Fagerhult op LED Expo

Tijdens de LED Expo van 8 en 9 februari 2017, toont Fagerhult zijn visie over smart lighting gecombineerd met design. Nieuwe armaturen, voorzien van het bestaande sturingsssysteem e-Sense, bieden volgens het bedrijf verlichtingsoplossingen voor vele diverse toepassingen.

“E-Sense is een compleet programma met lichtsturingssystemen”, aldus een woordvoerder. “Het is de eenvoudige, snelle keuze voor de installatie van lichtregeling. e-Sense staat voor eenvoud, effectiviteit, ergonomie en zuinigheid.”

Voorts zal Ruud Hoetmer, Adviseur lichttechniek grote projecten, tijdens de beurs in Den Bosch twee workshops presenteren met het onderwerp ‘Gepersonaliseerde Smart Lighting in Kantoren’ en zal hij dieper in gaan op hoe Fagerhult verschillende lichtoplossingen biedt voor Activity Based Working. De workshops vinden plaats tijdens de LED Expo op woensdag 8 februari om 11.00 uur en donderdag 9 februari om 14.00 uur.

Fagerhult is tijdens de LED Expo te vinden op stand E1.1.

www.fagerhult.nl