Bene in Brussel

Bene heeft een nieuwe showroom in Brussel. de Oostenrijkse fabrikant van projectmeubilair is sinds kort gevestigd in de Brusselse vestiging van ‘Living Tomorrow’.

“Dit betekent dat we ons onderzoek naar nieuwe manieren van werken kunnen presenteren aan een breed publiek”, aldus een woordvoerder. “Met de opening van het ‘Office of the Future’ in het Living Tomorrow-complex in Brussel heeft de Bene Group andermaal een stap voorwaarts gezet als pionier en trendsetter in deze sector.”

Bene is exclusief verantwoordelijk voor de invulling van het kantoordeel van het Brusselse Living Tomorrow. Andere onderdelen die in het complex te vinden zijn: Smart Home & Internet of Things, Health & Care, Retail, Smart Cities en Agriculture & Food. Living Tomorrow Brussel opende de deuren in 1995. Het complex trekt jaarlijks zo’n 150.000 bezoekers en organiseert ongevreer driehonderd evenementen.

www.bene.com