Vakbeurs Facilitair bevestigt reputatie

De locatie was anders. Maar het belang van het evenement is even groot gebleven. Dat is de conclusie na de negentiende editie van de vakbeurs Facilitair en Gebouwbeheer. 3 Dagen lang,  van woensdag 25 tot en met vrijdag 27 januari was de Jaarbeurs in Utrecht het decor van alles op het gebied van facilitair management.

Op de beurs waren weer uiteenlopende aanbieders te vinden. Binnen het overstelpende beursaanbod waren aanbieders van meubilair goed vertegenwoordigd. We kwamen onbder (veel) meer Drentea, Gispen, SV, Rohde & Grahl, Markant, Ahrend en Palmberg tegen.

De vakbeurs stond voorts in het teken van kennisoverdracht. In maar liefst negen zalen werden lezingen gegeven en presentaties gehouden door individuele professionals, branche-organisaties en de deelnemende standhouders. Voor de bezoekers was het programma een aantrekkelijk onderdeel van de vakbeurs.

Over de 3 beursdagen hebben meer dan 3.350 bezoekers een of meerdere lezingen bijgewoond. De organisatie van de vakbeurs kijkt dan ook tevreden terug op deze editie, die voor het eerst op de nieuwe locatie in  Utrecht  plaatsvond.

www.vakbeursfacilitair.nl