Geslaagden Basiscursus Inrichtingskunde

Voor de Basiscursus Inrichtingskunde van opleidingsinstituut Office Academy deden afgelopen vrijdag 27 januari acht deelenemers examen. Allen slaagden voor het diploma en mogen zich vanaf heden ‘Inrichtingskundige’ noemen.

De geslaagden zijn (op de foto staand van links naar rechts: Saskia Slenders (ASML), Carmen Piest (Office Service Nederland), Miranda Harting (De Projectinrichter), Niels Langenhuysen (Cassonade), Werner Draad (Drentea) en Agnes van Belle (Glamox Verlichting). En zittend van links naar rechts: Patrica van Klaveren (Wout Monseurs) en Margriet van Duist (Ziekenhuis Beverwijk).

Office Academy is een gerenommeerd opleidingsinstituut dat al sinds jaar en dag de kennis in de projectinterieurbranche naar een hoger niveau brengt. Naast de Basiscursus Inrichtingskunde verzorgt Office Academy onder meer de opleiding Hogere Huisvestingskunde alsmede tal van eendaagse cursussen op het gebied van bijvoorbeeld akoestiek, duurzaam inrichten en verlichting.

www.officeacademy.nl