Flexform opent ‘flagshipstore’

Op donderdag 12 januari vindt de officiële opening plaats van de eerste Flexform Flagshipstore in Nederland. “Na onder andere New York, Londen, Sydney, Sjanghai, Tokyo en Hong Kong krijgt Amsterdam een Flexform presentatie van formaat – de grootste van Europa”, stelt een woordvoerder.

Het Italiaanse meubelmerk Flexform is sinds 1959 actief in de wereld van interieur en design. Met de flagshipstore in Amsterdam hoopt het bedrijf de aanwezigheid in ons land verder te versterken. Bijdeopening in Amsterdam zal onder meer Flexform-eigenaar Giuliano Galimberti aanwezig zijn.

Met ruim 550 vierkante meter wordt het de grootste Flexform-presentatie van Europa. “In het pand aan de Beethovenstraat 396 komt de collectie goed tot zijn recht”, meldt een woordvoerder. “De ingetogen, chique settings werden ontworpen door iconen zoals Antonio Citterio, Daniel Libeskind en Carlo Colombo. Amsterdam start met meer dan tien van de meest prestigieuze collecties sofa’s, loungers, ottomans, tafels, stoelen, kasten en de Flexform-novelties zoals gepresenteerd op de Salone del Mobile in Milaan.”

De nieuwe winkel is gevestigd aan de Beethovenstraat 396 in Amsterdam.

www.flexform.it