De Projectinrichter sluit 2016 af met recordomzet

De Projectinrichter heeft afgelopen jaar een recordomzet gerealiseerd. Meer aandacht voor de verschillende doelgroepen, zoals interieurarchitecten, projectmanagementbureaus en zakelijke markt en het uitbreiden van het tender- en aanbestedingenteam zorgden voor meer en grotere orders.

In 2016 heeft De Projectinrichter, samen met verschillende partijen, onder andere de kantoren van Segway, Atlassian, Zumtobel, Service Now, Holland & Barrett, Zetacom, TAQA, Social Blue, Algemene Onderwijsbond, IGT en Shimano Benelux ingericht. In het gemeentehuis van Purmerend is 5.000 vierkante meter projecttapijt en 600 vierkante meter marmoleum gelegd en vijftien filialen van De Hypotheker zijn voorzien van een nieuwe vloer met PVC-stroken en tapijttegels. Ook het Graafschap Collega in Doetinchem werd voorzien van 1.500 vierkante meter tapijt. De bijbehorende personele groei bleef ook niet achter en inmiddels werken er 27 medewerkers in de showroomvestigingen Purmerend en Rotterdam.

Naast het leveren van kantoormeubelen stond 2016 in het teken van projectstoffering. Op de website www.deprojectinrichter.com/projectstoffering staan inmiddels duizend producten van onder andere raambekleding tot harde vloeren en projecttapijt en informatie over systeemwanden. In de showrooms zijn de meest actuele en complete stalen te zien èn te voelen. Vanaf dit jaar werkt De Projectinrichter met twee experts voor projectstoffering, zodat het bedrijf nog beter in kan spelen op de wensen en behoeftes om een compleet pakket voor kantoorinrichting te realiseren.

www.deprojectinrichter.com