Sedus in de prijzen

Sedus heeft prijzen in de wacht gesleept voor de nieuwe producten die werden getoond op de Orgatec. “Onze productinnovaties zorgden niet alleen op de beurs voor reuring, maar werden bovendien door de Raad voor Vormgeving gelauwerd met de  Iconic Award 2017: Interior Innovation”, aldus een woordvoerder namens de Duitse fabrikant.

De Raad voor Vormgeving is een Duitse organisatie die werd opgericht op initiatief van het Duitse parlement. De Raad was onder meer onder de indruk van de nieuwe Sedus-producten se:do und se:line. Beide kregen de prijs Interior Innovation – Selection. Het nieuwe sofa-programma se:works werd geëerd met de Interior Innovation – Winner-prijs, terwijl het scheidingssysteem se:wall de Interior Innovation – Best of Best mocht ontvangen.

se:do.

www.sedus.com