Nieuw bedrijf opgericht door ‘oude bekende’

Emiel Barten heeft na 26 jaar afscheid genomen van Lande Group om samen met Ingrid Bronkhorst een eigen bedrijf te starten: TwoWorks, partner in interieurprojecten. De twee bundelen hun kennis en expertise op het gebied van ontwerp, interieur en projectinrichting.

Bartens droom om een eigen zaak te beginnen, was net iets groter dan zijn goede gevoel bij zijn vorige werkgever. “Ik heb met volle tevredenheid bij Lande Group gewerkt. Ik ben en blijf trots dat ik 26 jaar lang deel heb uitgemaakt van het mooiste meubelproductiebedrijf van Nederland. Mijn droom om een eigen bedrijf te starten speelde al lang in mijn hoofd, maar de positieve ontwikkelingen en veranderen in de afgelopen 10 à 15 jaar binnen Lande Group zorgden voor mijn passie en beleving om met dat bedrijf mee te groeien. Vanaf nu ga ik mij echter richten op de toekomst van mijn eigen bedrijf. Tot mijn geluk is Ingrid Bronkhorst mijn toekomstige compagnon.”

Het kantoor en belevingsatelier van TwoWork zijn gevestigd in Veghel. Op 25 oktober ging de website van het bedrijf live. Het belevingsatelier staat nog ‘in de steigers’ en zal naar verwachting in januari 2017 van start gaan.

www.twowork.nl