Design District weer in Van Nelle Ontwerpfabriek

Na vijf edities in Zaandam vindt de volgende editie van Design District weer plaats in de monumentale Van Nelle Fabriek in Rotterdam. Dat meldt het organiserende Puur Design Producties.

“Onbekend terrein is het niet voor ons als organisatie, want de oude koffie- en tabaksfabriek vormden van 2004 tot 2011 ook het decor voor het evenement, destijds onder de naam 100% Design.”, aldus een woordvoerder. “Inmiddels heeft de karakteristieke en indrukwekkende fabriek een plek op de UNESCO werelderfgoedlijst bemachtigd. Dit, samen met de vele nieuwe architectonische hoogstandjes die Rotterdam er de afgelopen jaren bij heeft gekregen, lijkt ons een goede reden om hier de vijftiende editie plaats te laten vinden.

Design District 2017 vind plaats van 7 tot en met 9 juni 2017.Het concept blijft ongewijzigd: fabrikanten, importeurs, agenten en ontwerpers van hedendaags interieurdesign tonen hun nieuwste producten aan het professionele publiek.

www.designdistrict.nl