Honderd trucs om slimmer te lijken op je werk

Misschien vraagt u het zich tijdens een vergadering ook weleens af: kom ik wel intelligent genoeg over? Zijn mijn vragen wel zo slim? Sarah Cooper leert je in honderd trucs om slimmer te lijken op je werk en hoe je met kleine trucs een stuk intelligenter overkomt op je collega’s.

In het boek ‘100 trucs om slimmer te lijken op je werk’ leer je om strategisch door de kamer te ijsberen en te knikken, creatief over te komen zonder zelf ook maar één idee te opperen; of intelligent te kijken terwijl je geen idee hebt waar het over gaat. “Het is een slimme manier van bluffen die werkt! Het boek is met veel humor geschreven en staat vol geïllustreerde tips, voorbeelden en situatieschetsen”, aldus Kosmos Uitgevers.

Sarah Cooper kent alle ins en outs van de werkvloer – zij was werkzaam bij onder andere Yahoo! en Google. Nu heeft zij een succesvol blog TheCooperReview.com, een satirisch blog die dagelijks over de hele wereld gelezen wordt.

Lees hier alvast een paar pagina’s uit het binnenwerk

100 trucs om slimmer te lijken op je werk
Auteur: Sarah Cooper
ISBN: 9789021563657
Kosmos Uitgevers