Start competitie Interieurbeplanting van het Jaar

Voor de tweede keer vindt de landelijke competitie Interieurbeplanting van het Jaar (IvhJ) plaats, georganiseerd door VHG vakgroep Interieurbeplanters. Deze wedstrijd brengt mooi ontworpen, technisch goed aangelegde en uitstekend onderhouden binnengroenprojecten onder de aandacht van particuliere, zakelijke en publieke opdrachtgevers.

Met de groene Bibliotheek van Schiedam als overtuigende winnaar IvhJ 2016 en drie inspirerende nominaties, worden interieurbeplanters (leden en niet-leden van de VHG-) dit jaar uitgedaagd hun beste projecten in te sturen. “Projecten die het verschil maken voor mens en gebouw”, aldus de VHG.

De competitie staat open voor leden en niet-leden van VHG-vakgroep interieurbeplanters. Tot 21 oktober aanstaande kunnen ze hun project inschrijven via de website van de VHG.

De vakjury zal uit de inzendingen een voorselectie maken en deze projecten bezoeken om tot een goede beoordeling te komen. Pas dan bepaalt de jury welke projecten genomineerd worden. Alle genomineerden maken kans op het predicaat Interieurbeplanting van het Jaar 2017. De feestelijke prijsuitreiking is in januari of februari 2017.

www.vhg.org