Red Dot voor Humanscale

De innovatieve zit/sta oplossing QuickStand Lite van Humanscale is onderscheiden met een Red Dot: best of the best office award 2016. “QuickStand Lite van Humanscale maakt van elke tafel met vaste hoogte een actieve werkplek zonder complexe aanpassingen.”

De zit/sta oplossing neemt weinig ruimte in beslag en de minimalistische vormgeving past volgens de aanbieder prima in elke kantooromgeving. “De constructie bevat een innovatief contragewichtmechanisme dat het voor gebruikers mogelijkmaakt om in een split second van zittend naar staand werken over te gaan”, aldus een woordvoerder.

“Het toetsenbordplateau blijft daarbij uiterst stabiel, ook tijdens het typen. Bewegen op de werkplek wordt zeer aanbevolen en met deze oplossing wordt dit dan op eenvoudige wijze gestimuleerd.” QuickStand Lite is een ontwerp van Humanscale’s eigen Design Studio en wordt leverbaar in het tweede kwartaal van 2016.

www.humanscale.com