Uitbreiding BIS-directie

Afgelopen week maakte BIS, specialist op het gebied van audiovisuele & ICT oplossingen en ruimte-inrichting, bekend dat het directieteam van BIS per 1 april 2016 is versterkt met de komst van twee nieuwe directieleden. Per 1 april is Bart Donkersloot Director Sales en krijgt Michiel Hardonk als Director Operations de verantwoordelijkheid over alle operationele afdelingen van BIS in Nederland.

“Bart Donkersloot heeft – onder andere als ex-directeur Retail van SNS bank – veel ervaring in het managen van grotere organisaties. Zijn universitaire achtergrond, bedrijfskundige inzichten en management ervaring sluiten 1-op-1 aan bij onze ambities om de salesorganisatie en klantondersteuning verder te professionaliseren en de beleving en tevredenheid van opdrachtgevers te optimaliseren. Het feit dat Bart – als ex-CEO van een van de grotere AV integrators van Nederland – daarnaast ook goed bekend is met onze markten, oplossingen en diensten, geeft ons het vertrouwen in Bart de juiste man voor deze functie te hebben gevonden”, aldus Jean Pierre Overbeek, CEO van de BIS groep.

Michiel Hardonk heeft dankzij zijn pragmatische en mensgerichte manier van werken in combinatie met zijn scherpe inzicht in techniek en technische processen een stormachtige ontwikkeling binnen BIS doorgemaakt. Michiel heeft een technische opleiding genoten, is ingenieur en inmiddels negen jaar werkzaam op de technische afdelingen binnen BIS; de laatste jaren als Operations Manager. Jean Pierre Overbeek: “Gezien zijn opleiding, ervaring en track record zijn wij er absoluut van overtuigd dat Michiel een hele goede Director Operations is. Wij zien uit naar de verdere evolutie van de technische afdelingen onder zijn enthousiaste leiding. Het feit dat Michiel veel goodwill heeft bij alle collega’s zal daar zeker aan bijdragen.”

Mede dankzij deze organisatorische versterkingen kijkt BIS met vertrouwen naar de toekomst, dichtbij en verder weg. De aanstelling van zowel Bart Donkersloot als Michiel Hardonk past binnen onze strategische visie en doelstellingen. De beide, nieuwe directieleden zullen ongetwijfeld bijdragen aan de verdere professionalisering van BIS, uitbreiding van onze dienstverlening en verhoging van de binding met en tevredenheid van onze relaties.

www.bis.nl