Prooff in Davos

Prooff in Davos. Het klinkt een beetje als een titel voor een Kuifje-boek. En het was dan ook  opwindend en avontuurlijk voor het Rotterdamse designlabel: op het World Economic Forum in Davos konden de bijeengekomen wereldleiders met elkaar van gedachten wisselen in een Oorstoel van Prooff.

De Oorstoel is zonder twijfel het meest iconische ontwerp uit de collectie van Prooff. Ontworpen door Jurgen Bey voor het befaamde Interpolis-project, groeide het meubel gedurende het afgelopen decennium uit tot een nieuwe designklassieker.

In Davos werd het meubel geselecteerd door het bedrijf Silent Circle, dat was ingehuurd om in Davos een aantal spreekplekken te creëren in een open ruimte.”We zijn zeer gelukkig dat we in dit kader hebben kunnen samenwerken met Prooff”, zegt Silent Circle-directeur Vic Hyder.

www.prooff.com