Kennisdag BNI over onderwijsgebouwen

BNI-leden kunnen hun kennis bijschaven over het ontwerpen voor scholen. Het Technisch College in Velsen stelt haar deuren open voor een informatieve middag. Ontwerpen voor onderwijsinstellingen vraagt om specifieke kennis, ook met betrekking tot nieuwe onderwijsvormen. Aan de hand van een aantal onderwerpen zullen vele projecten aan bod komen.

De kennismiddag duurt van 14.00 uur tot omstreeks 18.15 uur. Op het programma staat onder meer een lezing van directeur Nelie Groen Van het Technisch College Velsen over de renovatie van de school. Merel de Boer van ICS Adviseur zal spreken over PvE’s voor scholen en gedragswetenschapper Mats Postema van Pennock en Postema vertelt het effect van de omgeving op het (on)bewuste gedrag van docenten en leerlingen. In de afsluitende presentatie zullen Ted Schulten (Studio SKEZ  en ROC docent) en Chris Houtsma (Studio SKEZ) het hebben over ontwikkelingen in de schoolomgeving met voorbeelden uit hun eigen praktijk en daarbuiten.

De kennisdag is gratis voor BNI-leden. Niet-leden betalen 75 euro. Aanmelden kan bij de BNI. Technisch College Velsen is te vinden aan de Briniostraat 12 in IJmuiden.

www.technischcollegevelsen.nl