Tien geslaagden BIK

Voor de Basiscursus Inrichtingskunde van opleidingsinstituut Office Academy deden afgelopen vrijdag 29 januari tien deelenemers examen. Allen slaagden voor het diploma en mogen zich vanaf heden Inrichtingskundige noemen.

De geslaagden zijn: Björn Bakker, Jarno van Timmeren, Walter Dorst, Geraldino Djontono, Amanda Boller, Lisa Vanzeebroeck, Ruud van Vugt, Toon Mampaey, Dominique Lentz en Joke Turk (individuele foto).

Office Academy is een gerenommeerd opleidingsinstituut dat al sinds jaar en dag de kennis in de projectinterieurbranche naar een hoger niveau brengt. Naast de Basiscursus Inrichtingskunde verzorgt Office Academy onder meer de opleiding Hogere Huisvestingskunde alsmede tal van eendaagse cursussen op het gebied van bijvoorbeeld verlichting en akoestiek.

www.officeacademy.nl