Humanscale gelauwerd voor Ballo

Humanscale heeft het predicaat ‘Goed Industrieel Ontwerp 2015’ ontvangen voor zitoplossing Ballo. Ballo, ontworpen door Don Chadwick, is geïnspireerd op de traditionele oefenbal en is een vrolijke, multifunctionele zitoplossing die op natuurlijke wijze aanzet tot actief zitten en daardoor helpt sedentair gedrag te verminderen.

Een onafhankelijk jury onder voorzitterschap van Prof.dr.ir. Wim Poelman heeft zich gebogen over de ruim 60 inzendingen voor de Erkenningen Goed Industrieel Ontwerp 2015. Ballo voldeed aan alle beoordelingscriteria en mag daarom vanaf heden het predicaat Goed Industrieel Ontwerp voeren.

Tijdens Dutch Design Week, die van 17 tot en met 25 oktober in Eindhoven plaatsvindt, wordt Ballo samen met de andere erkende producten opgenomen in de GIO-tentoonstelling die in het Klokgebouw te zien zal zijn.

www.humanscale.nl