Pieter Noorlander algemeen directeur Gispen Group

Pieter Noorlander, tot voor kort Directeur Operations van Gispen Group BV, is benoemd tot algemeen directeur van Gispen. Noorlander wordt eindverantwoordelijk voor alle activiteiten van Gispen in Nederland, België en China.

Pieter Noorlander maakt als Directeur Operations al ruim 14 jaar deel uit van het directieteam van Gispen en is in de periode 2004 tot en met 2014 mede-aandeelhouder van Gispen Group BV geweest. Hij volgt Peter Veer op, die in functie is getreden bij Ahrend als Vice President International, zo werd vandaag bekend gemaakt.

“Gispen heeft zich in deze periode ontwikkeld tot een van de meest succesvolle kantoorinrichters in de landen waar zij actief is. Het succesvolle beleid zal dan ook ongewijzigd worden voortgezet”, aldus Noorlander.

http://www.gispen.nl/