Peter Veer van Gispen naar Ahrend

Peter Veer, tot voor kort algemeen directeur van Gispen Group BV, is benoemd tot Vice President International bij Koninklijke Ahrend NV. Veer wordt bij de kantoorinrichter verantwoordelijk voor de regio’s West-Europa, Midden-Oosten, Azië en Noord-Amerika. Koninklijke Ahrend NV mikt op een koppositie in Europa en heeft, op termijn, globale aspiraties.

Veer, na 15 jaar Gispen blij met deze nieuwe uitdaging, ziet voor Koninklijke Ahrend een grote toekomst: “Wij hebben de ambitie en het vermogen om een wereldspeler te worden. Het is geweldig om mijn ervaring én mijn netwerk in te kunnen zetten om onze doelen te verwezenlijken”.

Eugène Sterken, CEO van Koninklijke Ahrend NV: “Ik ben erg verheugd met de komst van Peter Veer en overtuigd dat wij met hem onze internationale ambities in stroomversnelling kunnen brengen. Met Peters benoeming en de continue uitbreiding van ons verkoopnetwerk in het buitenland spelen wij in op de toenemende vraag van multinationals om internationaal beleverd te worden met kantoorinrichting.”

Naast Veer en Sterken bestaat de directie van Koninklijke Ahrend NV uit CFO Rolf Verspuij en Jirka Kejval, Vice President International voor de regio’s Oost-Europa, Rusland en Afrika. Met een omzet van circa 280 miljoen euro is Koninklijke Ahrend NV een toonaangevende speler in de kantoorinrichtingssector en met eigen vestigingen actief in zeventien Europese landen, Rusland, China en Dubai. Tot de groep behoren Ahrend, Gispen, Presikhaaf, Roels en Techo die ieder op eigen wijze de markten bewerken.

www.ahrend.com