Seminar over de invloed van gebouwen

In het kader van de Dutch Green Building Week organiseren Ecophon en Interface op 25 september 2015 een seminar waar aspecten als circulaire economie, inrichting en akoestiek aan de orde komen.

Wereldwijd is er steeds meer aandacht voor duurzaamheid, maar vaak gaat het hierbij niet om comfort en welzijn van de gebruikers in gebouwen. Tijdens dit seminar komt de invloed van een comfortabel, gezond en productief binnenmilieu op het welzijn en de prestaties van medewerkers uitgebreid aan bod aan de hand van verschillende praktijkcases. Bezoekers krijgen volgens de organisatie handvatten aangereikt die helpen bij het ontwerpen van een duurzaam en gezond gebouw, met de nadruk op de mensen in deze gebouwen.

De bijeenkomst wordt gehouden bij Interface in Scherpenzeel.

www.ecophon.nl