Havic breidt uit

Met een omzetgroei van 25 procent gaat het goed met Havic kantoormeubelen. “Zó goed dat er nu ook een showroom in België is geopend”, aldus een woordvoerder van het bedrijf.”En er zijn plannen voor een showroom in de buurt van Amsterdam.”

Naast de showrooms in Veghel (hoofdkantoor) en Gouda, heeft Havic kantoormeubelen nu ook een showroom in het Belgische Breendonk. De nieuwe locatie is direct gelegen aan de A12, tussen Antwerpen en Brussel. Dries Wiendels, mede-directeur: “We blijven maar groeien met Havic. Hoogste tijd om internationaal te gaan en ook een showroom te openen in België. En voor een nóg betere geografische spreiding, staat een showroom in of rondom Amsterdam als volgende op ons lijstje. Zo hoeven onze klanten nooit ver te rijden om onze meubels in het echt te zien en uit te proberen.”

Ook online heeft Havic uitgebreid. De website is volledig vernieuwd én heeft een webshop. “Kies uit honderden artikelen, configureer naar eigen smaak en budget en Havic verzorgt de rest. Vanaf het inmeten en de eerste schetsen tot aan de oplevering en montage.”

www.havic-kantoormeubelen.nl