Casala en DWR samen op Amerikaanse markt

De Nederlandse meubelfabrikant Casala en de Amerikaanse leverancier van projectmeubilair DWR Contract (Design Within Reach) hebben besloten samen te gaan werken op de Amerikaanse markt.

Recentelijk tekenden beide partijen een overeenkomst waarin is opgenomen dat DWR Contract de exclusiviteit krijgt Casala op de Amerikaanse markt aan te bieden. “Deze samenwerking creëert voor zowel DWR Contract alsook Casala kansen om hun marktpositie te versterken en uit te breiden.”

Frank van der Winkel, Sales Director Casala: “DWR Contract is een uitstekende partner voor Casala, om de Amerikaanse markt hoogstaand functioneel meubilair te leveren. De alsmaar groeiende aanvragen en projecten vragen om een professionele partner met de juiste focus. Wij zijn ervan overtuigd in DWR Contract de juiste partner te hebben gevonden, die op hetzelfde niveau én in alle Staten opereert. Daarnaast geloven we ook dat overname van Design Within Reach door Herman Miller, een zekere sterkte zal geven aan de groei van DWR Contract. We kijken er naar uit hier een onderdeel van te zijn.”

DWR Contract ziet Casala als een enorme kans voor zowel DWR Contract alsook diens klanten. Design Within Reach staat bekend om  modern authentiek design, met een groot assortiment aan producten voor de woningmarkt en de commerciële markt. Casala versterkt de collectie van DWR Contract met waardig projectmeubilair.

David Kennedy, Vice President of Contract at DWR Contract: “Het voordeel voor klanten is het beste te definiëren met Casala’s motto “Design Linked to Functionality”. Een partner die functionele producten ontwerpt die voldoen aan de hoogste eisen voor commercieel, educatief en institutioneel gebruik. En minstens zo belangrijk, het bedrijf levert alle oplossingen die tegemoet komen aan de behoeften in budget, doorlooptijd en duurzaamheid.” DWR Contract kijkt uit naar de introductie van Casala’s innovatieve producten en exceptionele service aan de Amerikaanse markt in de komende maanden en jaren.

www.casala.com