Nieuwe productielocatie Rohde & Grahl

Rohde & Grahl maakt nu 2 jaar deel uit van de Nowy Styl Group, één van de grootste fabrikanten van kantoormeubilair binnen Europa. De Nowy Styl Group is actief in ruim honderd landen en beschikt over productielocaties in diverse landen. Kortgeleden is daar een gloednieuwe locatie bijgekomen. In het Poolse Jaslo is een ultramoderne fabriek gebouwd met een oppervlakte van 24.000 vierkante meter, vergelijkbaar met 688 Olympische zwembaden.


“Niet alleen de oppervlakte is indrukwekkend”, aldus de woordvoerder. “Elke machine is in staat om maar liefst acht elementen per minuut te produceren. Bovendien wordt gebruikt gemaakt van de nieuwste technieken, waarbij duurzaamheid een grote rol speelt. Een mooi voorbeeld daarvan is ‘laser edging’, een milieuvriendelijke manier om de randafwerking van plaatmateriaal onzichtbaar te realiseren.”

De nieuwe productielocatie in Jaslo is een belangrijke stap in de verdere ontwikkeling van de Nowy Styl Group als ‘global furniture supplier’. “Het betekent voor Rohde & Grahl een forse uitbreiding in zowel de productiecapaciteit als de productportfolio en resulteert in een uitstekende concurrentiepositie op de Nederlandse en internationale markt.”

www.rohde-grahl.nl