CLS op Museum Vakdagen

CLS is een Nederlandse fabrikant van LED-verlichting, toepasbaar in verschillende segmenten zoals kantoren, theaters, retail, façade verlichting, tuinen en parken. Sinds 2014 heeft CLS ook een hele museumproductlijn uitgerold. Deze collectie wordt gepresenteerd op de eerste editie van de Museum Vakdagen, op 27 en 28 mei 2015 in het Evoluon in Eindhoven.

“Door een intensieve samenwerking met bekende Nederlandse lichtontwerpers is er in de afgelopen jaren hard gewerkt aan een unieke collectie armaturen voor museale toepassingen”, aldus het bedrijf. “Kenmerken van deze armaturen zijn de modulaire bouwvorm, waardoor ontwerpers op een eenvoudige wijze het door hen gewenste armatuur via een online configurator kunnen samenstellen. Hierdoor zijn talloze variabelen zoals lichttemperatuur, lichtopeningshoek, CRI, maar ook de verschillende dimmogelijkheden eenvoudig te selecteren. Zo zijn er van de reeks REVO-armaturen meer dan 2.200 variaties mogelijk.”

De snelle groei van CLS in de wereld van musea valt op te merken aan de vele verschillende landen waar CLS in 2014 en 2015 armaturen heeft verkocht. Zo voerde het bedrijf projecten uit in onder meer Nederland, België, Duitsland, Engeland, Frankrijk, Oostenrijk, Zwitserland en het Carïbisch gebied.

CLS is tijdens de Museum Vakdagen te vinden op standnummer 1.7.

www.cls-led.com