‘Circulaire verlichting’ voor Schiphol

De term is in de mode, dus kan Philips natuurlijk niet achterblijven. Het lichtbedrijf maakt bekend ‘circulaire verlichting’ te hebben geleverd. Luchthaven Schiphol is de gelukkige afnemer van het nieuwe product.

Schiphol Group, Cofely en Philips zijn een samenwerking aangegaan voor de nieuwe verlichting in de terminal van Schiphol. Dankzij verlichting op circulaire basis krijgt Schiphol licht ‘in gebruik’, terwijl Philips eigenaar blijft van de armaturen en de installaties.

Philips en Cofely zijn verantwoordelijk voor de prestaties en levensduur van het systeem. “Door het gebruik van herbruikbare materialen en energie-efficiënte LED-verlichting wordt 50 procent afname van het elektriciteitsverbruik gerealiseerd. Het vernieuwde lichtdesign zorgt daarnaast voor een verbeterde lichtbeleving.”

www.philips.nl