Interface pakt uit op Salone

Heel de interieurwereld trekt dezer dagen naar Milaan. Zo ook Interface. Het bedrijf toont op de Salone 2015 tal van producten.

“Ontdek Involucri, de prachtige omgeving gecreëerd door de Italiaanse architect Silvio De Ponte, geïnspireerd door de relatie tussen impactvolle design en menselijke emoties, zintuigen en percepties. Gebaseerd op het Human Spaces rapport verkent Involucri de relatie tussen de gebouwde omgeving en gezondheid en welzijn”, aldus een woordvoerder van de vloerbedekkingsproducent.

Interface verwelkomt belangstellenden graag bij de perspreview op Ventura Lambrate op 13 april van 15.00-20.00 uur. “Daarnaast bent u ook van harte uitgenodigd voor een drankje, een rondleiding of een lezing – afhankelijk van wat in uw planning past.”

Interface organiseert gedurende de beursperiode (14 tot en met 19 april) onder meer rondleidingen met de Italiaanse architect Silvio De Ponte en lezingen van de befaamde Engelse ontwerper Oliver Heath over de impact van biofilisch ontwerp op de werkplek. Daarnaast is Interface ook aanwezig op de officiële Salone del Mobile met een samenwerkingmet Michele de Lucchi in het project ‘La Passeggiata’: de werkplek als communicatieplatform.

www.interfaceflor.nl