Nieuwe merkpositionering Montis

Tijdens de internationale meubelbeurs in Keulen lanceerde meubelfabrikant Montis zijn nieuwe gezicht. De nieuwe slagzin luidt ‘Omarm het comfort’.

Het Nederlandse merk Montis werd geboren in 1974. Met zijn luxueuze, maar altijd nuchtere benadering op vormgeving heeft het merk de afgelopen 40 jaar een internationale reputatie opgebouwd. “De nieuwe positionering is geboren uit een unieke eigenschap van de Montis collectie. Want naast de strakke vormgeving moet een Montis ontwerp ook gewoon comfortabel zijn”, aldus een woordvoerder van het bedrijf.

Voor de lancering van de herpositionering heeft Montis samenwerking gezocht met ontwerpers die, net als zij, willen genieten van de luxe van een goed ontwerp. Nu, na een periode van reflectie, lanceren ze samen vijf nieuwe meubels waarbij traditionele vakmantechnieken en eigentijdse fabricagemethodes samenkomen in vernieuwende ontwerpen – zonder daarbij in te leveren op het comfort. Hoogtepunt noemt Montis zelf de lancering van de bank van Arian Brekveld, de Zoom In (zie foto).

www.montis.nl