Opening Trilux Akademie Benelux

Trilux Akademie komt naar de Benelux. Op donderdag 5 februari 2015 opent Trilux Amersfoort de deuren. Eén dag later wordt deze handeling herhaald bij Trilux Mechelen.

Met de tijd wordt licht steeds meer complex. De innovatiesnelheid in de lichtwereld is overweldigend. Op onderwerpen als LED, energiebesparing, duurzaamheid en levensduur doet men dagelijks belangrijke ontdekkingen. In de markt heerst veel verwarring en onzekerheid. Er circuleren termen in de verlichtingswereld, die met de opkomst van LED verlichting, lastig te interpreteren zijn: 50.000 branduren? L80 B10? Lichtkleur? Lumen-output? Lux-waarden? IP66? Onderhoudsfactor? NBN-12464 normering? Breeam-credits? TCO-berekening? Terugverdientijden? Lichtmanagementsystemen?

De Trilux Akademie stroomlijnt de ‘chaos’ aan ontwikkelingen en belooft de klant zekerheid, oriëntatie en een vereenvoudiging van deze complexe materie. In Duitsland is de Trilux Akademie onder verlichtingsexperts inmiddels een bekend en erkend instituut.

Klanten en geïnteresseerden zijn van harte uitgenodigd voor het feestelijke openingsevenement. Onder het genot van een hapje en een drankje krijgen zij te horen op welke manier Trilux Akademie de service richting de klant vorm gaat geven. Daarnaast is er ruimte voor inspirerende keynotesprekers, mogelijkheid tot het stellen van lichtspecifieke vragen en is er voldoende ruimte om te netwerken.

Aanmelden kan via: http://www.trilux.com/bx/thema/trilux-akademie-benelux/