Tweede German Design Award voor Casala

Casala heeft, na de winst met Monolink, een tweede German Design Award 2015 gewonnen voor het innovatieve nummeringssysteem Zifra. De jury bekroonde de Zifra met de titel ‘Excellent Product Design’, in de categorie ‘Office’, vanwege de innovatieve en speciaal ontwikkelde technologie.

Zifra’s digitale display behoeft geen batterij of kabel. Enkel bij het nummeren van de stoelen wordt een puls overgedragen door de afstandsbediening.”Het unieke nummeringssysteem maakt het mogelijk om zaalstoelen eenvoudig en snel te nummeren. Men loopt simpelweg met de afstandsbediening langs de stoelen en de rijnummering wordt automatisch overgebracht. De displays zijn duidelijk leesbaar en kunnen op iedere stoel worden bevestigd. Het systeem is tevens schok- en waterbestendig, onderhoudsvrij en garandeert een lange levensduur.”

Zifra deed enkele jaren geleden zijn intrede in de projectmarkt en is hier inmiddels niet meer weg te denken. Tijdens de Orgatec 2014 introduceerde Casala Zifra II. De nieuwste generatie in digitale stoelnummering, met nog meer functionaliteiten in een groter formaat. Zifra is een ontwerp van het Casala Design Team.

www.casala.nl