LED-armatuur voor kantoorverlichting

De nieuwe VEGA is een design LED-armatuur voor professionele kantoorverlichting. Osram zegt over de noviteit: “Het moderne armatuur in aantrekkelijk design is voorzien van efficiënte LED-technologie en een zeer hoge lichtkwaliteit.”

De verschillende toepassingsmogelijkheden zorgen voor veel flexibiliteit. De Osram VEGA kan als pendelarmatuur, opbouwarmatuur of op een railsysteem worden geïnstalleerd. Het armatuur is de eerste in de markt met een lichtgeleidende plaat met ingedrukte prismatische structuur. Deze speciaal ontwikkelde prismatische structuren voorkomen verblindend licht. Het armatuur voldoet aan de richtlijnen voor kantoorverlichting. “De VEGA is uitermate geschikt voor beeldschermwerkplekken. Ook op visueel gebied zet VEGA accenten met het hoogwaardige en moderne design. Bij het uitschakelen is de lichtgeleidende prismatische plaat met een hoogte van slechts 6 millimeter bijna transparant. Uitgerust met zeer efficiënte LED-technologie met een lichtrendement van 100 lumen/Watt, een lumen output van 4.200 en een levensduur van 50.000 uur”, aldus Osram.

www.benelux.osram-lamps.com/nl/